Om instruktøren

Lena-Nilsson-portraiJeg som gjennomfører disse kursene heter Lena Nilsson og har mange års erfaring fra næringslivet, både som leder og ansatt. Fremst innenfor fagområdene HR, rekruttering og prosjektledelse. Se gjerne på min LinkedIn profil her.

For meg har det alltid varit viktig med en teoretisk ramme rundt det jeg gjør. At det ikke kun er en personlig preferense, men faktisk basert på forskning. Innenfor mindfulness finnes det varierende forskning, så det er ikke alt som kan tas for gitt. Men, det er forskning som viser på hva mindfulness kan bidra med. Les mer om forskning under Om Mindfulness.

I tillegg til å være fundert i forskningen, har jeg også personligen erfaring med at mindfulness har forbedret min selvbevissthet og fått meg til å forstå hva som er følelser, tanker samt lytte til kroppen. Dette har i sin tur fått meg til å håndtere stress bedre, ta mer bevisste valg og beslutninger samt også bli mer empatisk. Kursdeltakere har gitt tilbakemelding om det samme etter avsluttet kurs, og i tillegg fortalt om forbedret kommunikasjon. Les mer om kurs som tilbys av Embrace Mindfulness her.

 

 

Advertisement
%d bloggers like this: